Zahvala na čestitkama i podršci

Utorak, 13. svibnja 2014.

U povodu naše obljetnice primili smo od Vas mnogobrojne čestitke, zahvale i dobre želje za budućnost. Ovim putem zahvaljujemo Vam na tome.

Brojnošću prednjače čestitke naših članova, ali među njima se ističu i one koje nam dolaze od profesionalaca koji su usko povezani s liječenjem ili podrškom oboljelih od Alzheimerove bolesti i njihovih obitelji. Posebno želimo zahvaliti na podršci g. Toninu Piculi, zastupniku u EU parlamentu, koji je nedavni potpisao 'Europski zavjet za borbu protiv demencije' te našim novim kolegama/članovima u Pakracu koji upravo osnivaju prvu podružnicu naše Udruge.

Objavljivanje svih čestitki zahtijevalo bi jako puno prostora pa smo se zato odlučili objaviti samo jedno pismo, ono koje nam je stiglo prvo i koje zapravo izražava sve Vaše misli i želje (prijepis pisma nalazi se ispod njegove snimke).

Marija-Borovec-pismo.jpg

Sesvete, 4.5.2014.

Poštovani,

Iza nas je 15 godina davanja i primanja, razumijevanja i zalaganja za podizanje svijesti okoline, svih segmenata društva, institucija i ustanova za oboljele od Alzheimerove bolesti. Udruga je kroz to vrijeme postala oslonac, utočište i poveznica između sustava i obitelji oboljelih.

Hvala svima koji su smogli snage, odlučnosti i hrabrosti za osnivanje Udruge, jer uz nju smo snažniji, osvješteniji, informiraniji i spremniji boriti se s bolesti i nedostatnošću, nedorečenošću i neučinkovitošću institucija.

Uz potporu i razumijevanje lakše se mirimo s životom i podnosimo teškoće i nedaće i sve ono što se promijeniti ne može. Hvala svima, bivšim i sadašnjim djelatnicima za sve učinjen, na dobrobiti, ljudskoj i stručnoj pomoći. Posebna hvala poštovanoj gospođi Miri Dajčić, SRCU I DUŠI Udruge koja je u proteklih 15 godina ugradila dio sebe, svog vremena i srca za ljude koji sami sebi ne mogu pomoći i koji su potpuno ovisni o drugima.

Biti dobar čovjek jedino je važno na ovom svijetu, jer najjača valuta i vrijednost svijeta nije na tečajnim listama niti u trezorima banaka. Ta vrijednost je ČOVIJEK, jer samo on uz Božju pomoć može mijenjati svijet. Vi to već činite i hvala Vam na tome.

Marija Borovec

PS

Tijekom života svakome ponekad koljeno klecne,
prevrne se čaša, oko zasuzi,
zalupe se vrata, s usana vapaj poleti…

Tišti nas nevolja, još više nepravda i nemoć.

Tada su nam potrebni dobri ljudi oko nas,
jer svaka karika NOSI kad drži onu drugu.Oznake:
Kategorija: Novosti

Vaša mišljenja i komentari

Napišite odgovor(Vaša e-adresa neće biti javno prikazana.)