Treći (i posljednji) poziv na EdukAl 2015

Srijeda, 25. studenoga 2015.

Edukal-logo-2015-horizontal.png

Edukal 2015 počinje za desetak dana – u ponedjeljak 7. prosinca!

Zanimanje za našu konferenciju prelazi sva naša očekivanja. Multifunkcionalni Grand Salon Hotela Internacional gdje ćemo se okupiti već smo jednom proširili, a po svojoj prilici to ćemo morati učiniti još jednom kako bi na otvorenju mogli primiti više od 200 sudionika, gostiju i novinara.

Obradovala nas je i vijest da će nam uz Grad Zagreb i Gradsku skupštinu Grada Zagreba pokrovitelj biti i Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske.

Primili smo i pisma podrške naših krovnih organizacija, iz kojih Vam pronosimo najvažnije naglaske:

Siguran sam da ćete doživjeti ovu konferenciju kao važnu i vrijednu zbog mnoštva mogućnosti za širenje svojih poznanstava i novih saznanja korisnih za unaprjeđenje vašega djelovanja na poboljšanju života ljudi s demencijom i njihovih obitelji u Hrvatskoj.

S poštovanjem,
Glenn Rees        
predsjednik Alzheimer’s Disease International

Siguran sam da će konferencija biti i prigoda za jačanje svijesti o demenciji kao javnozdravstvenom prioritetu na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini.

Želim vam uspješan rad,
Jean George
izvršni direktor Alzheimer Europe

U ime Mediteranske Alzheimer alijanse želim koristeći ovu priliku čestitati vam na ovoj izvanrednoj inicijativi. Nadam se da će ova konferencija biti vrlo uspješna i sigurna sam da će biti iznimno korisna u podršci oboljelih i njihovih obitelji u vašoj zemlji i da će učiniti Zagreb demenciji prijateljskim mjestom.

S poštovanjem,
Catherine Pastor
Predsjednica  Monaške asocijacije za istraživanje Alzheimerove bolesti
(AMPA) i Mediteranske Alzheimer Alijanse

Više informacija o EDUKAL-u 2015 naći čete na stranici www.edukal.alzheimer.hr.

Prijaviti se možete, ukoliko to još niste učinili, putem interneta -  www.edukal.alzheimer.hr/prijave, ili e-poštom edukal@alzhimer.hr . Informacije putem telefona 091 4004 137.

Kotizacija iznosi 700 kuna, a članovi Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest, specijalizanti, stažisti i studenti uživaju popust. Umirovljeni liječnici oslobođeni su kotizacije. Sudjelovanje na EDUKAL-u 2015 se boduje.

Radujući se skorašnjem susretu,

U ime Organizacijskog odbora EDUKAL 2015,

Prof. dr. sc. Ninoslav Mimica
Predsjednik Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolestOznake:
Kategorija: Novosti

Vaša mišljenja i komentari

Napišite odgovor(Vaša e-adresa neće biti javno prikazana.)