Napomene članovima

Kako biste pristupili stranicama ovog blog-portala koje su namjenjene članovima Harvatske udruge za Alzheimerovu bolest, morate se prethodno prijaviti. Možete to učiniti putem obrasca desno ili klikom miša na ikonu login-white.png koja se nalazi na vrhu stranice desno.

Nakon prijave bit će Vam omogućeno čitanje i komentiranje blog-objava, postavljanje pitanja stručnjacima za Alzheimerovu bolest i čitanje odgovora na njih..

Članovi Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest primaju na adresu svoje e-pošte obavijesti o novim objavama na ovom blogu.

Ako ste zaboravli lozinku kliknite ovdje, i niže na stranici koja će se otvoriti upišite svoju e-mali adresu (koji ste nam naveli pri učlanjenju), pa će ubrzo na Vašu e-adresu stići Vaši novi korisnički podaci. Lozinka koju ćete primiti bit će o obliku brojeva i slova.

U slučaju bezuspješne prijave ili drugih problema molimo Vas pošaljite nam o tome obavijest i zatražite pomoć. Poslužite se našim kontakt obrascem.

Pomoću njega možete zatražiti i promjenu lozinke u neku riječ ili brojeve koje možete lakše pamtiti (navedite to). Vaša lozinka ne smije biti kraća od 5 znakova i ne smije sadržavati interpunkcije i znakove kao što su > < " / \ niti dijakritičke znakove (naša slova č,ć,đ,š,ž).